Woonideeën in de RAI

De zomervakantie is voorbij, binnenkort gaan de tuinmeubelen weer in de opslag en maken we het binnen weer knus en gezellig. Daarbij helpen woonideeën.

Wat dat zijn weet ik niet. Ja gaat ergens wonen, dan krijg je de sleutels, je zet je spullen binnen en gaat een lekkere kop koffie zetten. Klaar, zou ik zeggen, maar er komt voor veel mensen veel meer bij kijken.

Ik zou denken dat woonideeën tips zijn voor daklozen om onder dak te geraken. Ergens waar het niet lekt en waar je rustig kunt slapen, dat is een goed woonidee, en moeilijk genoeg voor veel mensen.

Deze week is in de RAI de Woonbeurs en ik ben er gaan kijken. Altijd leuk om ergens rond te lopen waar geen mens die mij goed kent mij zou verwachten. Dat is eigenlijk puur vakantie: daar zijn waar zelfs Onze Lieve Heer van zijn levensdagen niet zou denken dat ik er uithang.

En laat ik daar nou een standje vinden waar de ES3 espressomachine van Wouter Strietman te bewonderen is! Hij is er zelf niet maar een collega van hem demonstreert de machine voor wie er wat over wil weten en ervan wil proeven. Het is er best druk. Bij andere veel grotere showrooms is soms een enorme leegte en de zeer representatieve salespersoon zit daar dan een beetje te WhatsAppen maar bij de twee Strietman machines is er steeds wat te beleven.

Wat foto's hieronder:

En ja hoor, FOUT!!!

Woonideeën opdoen

Dames het wordt een knusse winter, handwerken is weer in!

Met leuke dingetjes kun je de woning geheel restylen naar actuele gezellige sferen

Gooi die oude föhn of oma's naaimachine niet weg maar laat je man er een lamp in schroeven 

Een schommel voor de rebelhamel

Koop hem nu, straks staat hij in het Stedelijk

Hé kijk! Nu wordt het interessant, een ES3!!

Twee zelfs, en de fiets ontbreekt niet

Proeven. Kijk dat is ECHTE koffie

Veel bezoek rondom de ES3

Een lust voor de smaakpapillen en het oog wil ook wat

Hij gaat er een bestellen

De ES3 is een visueel spektakel in uw keuken

Schoonheid in details

Moet je nu eens proeven, daarom willen we deze dus


Op weg naar de uitgang nog wat foto's maken van elkaar

Een moderne open haard

Bij de uitgang, een klim & hangplek om op elkaar te wachten


Reacties

Hans E. zei…
als je op funda.nl naar huizen kijkt zie je snel dat heel veel mensen niet creatief zijn. het kan dan twee kanten op: saai en lelijk _of_ verschrikkelijk en lelijk.
die laatste zijn natuurlijk altijd leuk, want dat zijn mensen die denken dat ze wel creatief zijn. creatief staat bij die mensen synoniem voor buitensporig. vuurrode keukens en blauwe muren, ik heb het allemaal gezien. de mooiste huizen van binnen helemaal verknald.:)
Casper Strietman zei…
Om het mysterie van de onbekende collega op te lossen, dat is 'het broertje van' die een poging doet de verantwoordelijke taak op zich te nemen om de intense machine van zijn grote broer eer aan te doen.
Wat een goede tekst en wat een leuke foto's!

Groet, Casper Strietman

Populaire posts van deze blog

Tiny Cheap Fluid Bed Roaster by Tije and Jan

TC4+ boards and Arduino controlled roaster by Matthias Gerstgrasser

Finished Pavoni & Fuji PXG4 pid: Probe Inside the Ring